Första kvällens allsångsledare var Bosse Knutsson och gästartist Mona G, känd som vokalist i Leif Bloms orkester. Lite moln drog förbi men under allsången sken solen.

Andra kvällen stod Nöjeskompaniets Håkan Windahl och Anders Jönsson för allsången.

Tredje allsångskvällen bjöd på härligt sommarväder och kvällens gästartister var Sten & Stanley.

Allsångskvällen den 13 juli började med att tunga moln drog förbi men lagom till allsångsstarten slutade regnet och till slut sken solen.

Allsångskvällen den 20 juli bjöd den stora publiken på strålande väder och Emil och Lasse Sigfridsson som värdpar.

Allsångskvällen den 27 juli drog tunga moln förbi och med kalla vindar. Men när allsången startade kunde publiken njuta och värma sig av det trevliga programmet som ”Mathias i backen” hade och Danne Stråhed värmde med sina sånger på skånska.

Allsångskvällen den 21 juli samlade storpublik i det sköna sommarvädret. Jens U Nilsson skötte om allsånger och musikquiz. Musikerna, gästartisterna och den skönsjungande kören såg till att alla trivdes.

Andra allsångskvällen den 28 juli med ännu bättre sommarväder och storpublik lyssnade på Olle Jönsson och Thomas Deutgen.

Allsång 8 juli 2013. Allsångskvällar på Hällevik samlade storpublik i sommar. ”Mathias i backen” fick snabbt upp stämningen med allsånger och musikquiz. Musikerna med en skönsjungande kör på scenen såg till att alla trivdes.

Allsångerna på Hällevik blev en succé. Det kom ca 4 000 personer och alla var glada och sjöng. ”Mathias i backen” fick publiken med sig, och allsångerna med musikquiz samt barntävlingarna blev populära inslag. Gästartister har varit Lina Wägbo, Håkan Windahl, Simon Persson och Alice Harrysson. Musikerna med Jens i spetsen rev ner en hel del applåder med sin härliga humor.